top of page
< Tilbake

Solberg Sportsklinikk

Vi i Solberg Sportsklinikk har en bred kompetanse innen muskel-skjelettskader, idrettsskader og stressrelaterte plager. Du trenger absolutt ikke være idrettsutøver for å søke hjelp hos oss.

Klinikken er lokalisert til Solberg Panorama (2 etg), og ligger i Gamle Riksvei 106A, rett ved siden av idrettshallen og fotball/bandybanene i Solberg. Vi vil samarbeide tett med Olympus Treningssenter som ligger i samme bygg, og vil ha mulighet til å benytte treningssenteret i oppfølgingen av våre pasienter. Det er stor gratis parkeringsplass på utsiden av bygget. Steffen Skancke (manuellterapeut), Lars-Henrik Holmsen (fysioterapeut), Anders Knapstad (fysioterapeut) og Tine Pedersen (fysioterapeut) vil være våre terapeuter ved klinikken.


Vi har garanti for å kunne tilby time innen 24 timer.

 

Våre terapeuter i Solberg sportsklinikk har høy faglig kompetanse og bruker mye tid på videreutdanning og kursing for å ivareta våre pasienter best mulig. 

 

Våre terapeuter utfører grundige undersøkelser, før det settes opp en behandlingsplan. Dette kan f.eks omfatte behandling med manuelle teknikker og øvelser.

 

Terapeutene som jobber ved klinikken er i spesialnettverket til idrettens helsesenter. Det gir utøvere med lisens mulighet til å få dekket behandling hos oss, i tillegg til at klinikken har avtale med alle forsikringsselskapene med helseforsikring (Falck, Protector, DNB, Nordic Netcare, IF, Vertikal, Storebrand og Fremtind). 

 

 

Velkommen til oss!

Adresse: 
Gamle Riksvei 106a, 3057 Solbergelva, Norge
bottom of page