top of page

Første gang du bestiller hos oss? Les gjennom punktene: 

Timer skal bestilles i navnet til den som skal ha behandling. 

Vi er en privat klinikk og har ingen refusjonsordning, dvs at du må betale for timen i sin helhet. Du trenger ingen henvisning fra lege for å komme til oss. Prisforskjell fra det offentlige til det private er på ca 250-300 kr, det offentlige har ofte lange ventelister. Hos oss får du time raskt, og vi besitter en høy faglig kompetanse. Vi tar oss god tid i hver behandling med en varighet på 40-60 minutter. Nøysomhet, grundig utredning og individuell oppfølging er viktig for oss. Du skal merke effekt av behandlingen innen 4-6 behandlinger, hos oss trenger du ikke å gå i månedsvis. 

Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og du kan benytte deg av forsikringen din her hos oss. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap og ta med informasjonen du får av forsikringsselskapet. Alle som driver idrett har forsikring igjennom lisens. 

"Akuttime helg" er for deg som trenger raskt hjelp i helgen, enten på grunn av nyoppstått skade eller en forverring av skade du allerede har.  

Avbestilling av time må skje 24 timer før oppsatt time, hvis ikke belastes kunden i sin helhet. For avbestilling ring vår resepsjon eller benytt skjema under. 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på Drammen, Mjøndalen eller Solberg Sportsklinikk om du skulle ønske det. Kanskje lurer du på en eller annen plage eller skade du har fått, kanskje du har et spørsmål om online booking, eller kanskje du ønsker å gi litt ris eller ros til oss.

Hjelp oss å bli bedre!

 

Du kan også kontakte vår resepsjon på: 911 95 300

* For kontaktinformasjon til våre terapeuter, trykk her!

 

Supert! Meldingen er mottatt.

bottom of page