top of page

TESTING

ØNSKER DU BEDRE EFFEKT AV TRENINGEN DIN? 

 - Vi vet hva de beste scorer i din idrett

Gjennom vårt testutstyr, Muscle Lab, får vi nøyaktige og objektive tall på din styrke, spenst og hurtighet. Fysisk testing brukes til å vurdere din nåværende fysiske kapasitet, se progresjonen i treningen din og gir deg økt motivasjon til å trene hardere. Etter testen får du råd og veiledning om hvilke fysiske egenskaper du bør trene for å nå dine mål. Vi kan for eksempel gi deg svaret på om du bør prioritere eksplosiv- eller tung styrketrening for å forbedre din hurtighet. 

Testresultat vil gi deg som trener et utgangspunkt for å vurdere den fysiske kapasiteten i laget ditt, evaluere effekt av treningen og hjelper deg å planlegge treningen bedre. 

Vi tester også grupper/lag på inntil 20 utøvere. Vi lager en lagsrapport til trener, samt en individuell rapport for den enkelte utøver. 

KONTAKT oSS!

For mer info/påmelding kan du sende en mail til eirik@sportsklinikkene.no/tlf 91195300

Screening:

Screening er nyttig for deg som driver med idrett eller trener regelmessig og kan være både prestasjonsfremmende og skadeforebyggende! Under en screening tester vi utøverens fleksibilitet, stabilitet, styrke og koordinasjon. Hensikten med testingen er å kartlegge eventuelle sideforskjeller og svakheter, ut i fra dette setter vi opp et individuelt treningsprogram – skreddersydd til deg og idrettens krav. Screeningen blir tilpasset slik at det gjenspeiler utøverens kapasitet ifh til idrettens krav. Klarer du å holde kneet stabilt under landing? Har du kanskje en stor forskjell på styrken i høyre eller venstre bein? Er bevegeligheten i ankelen din god nok til å gjøre en god landing eller utføre et hopp?

Knetest:
Utsatt for en kneskade? Testing av knefunksjon er avgjørende for å tilrettelegge rehabiliteringen, evaluere progresjonen og  brukes i vurderingen om når du kan returnere til din idrett eller aktivitet. Denne testen er nyttig for alle kneskader og operasjoner.

Testen inkluderer;

- Styrketest, forholdet mellom forside og bakside av låret.

- Funksjonelle hoppe- og hinketester i Muscle Lab som gir deg svar på styrke, stabilitet og eksplosivitet.

- Ift. resultatene får du råd og veiledning videre i rehabiliteringen og treningen.

 

Achillestest:

Det kan være vanskelig å få tilbake full styrke og spenst i leggmuskulaturen etter en skade. Testing av din achilles er avgjørende for å tilpasse rehabiliteringen, og er en viktig ved av evalueringen av når du kan returnere til din idrett eller aktivitet.

bottom of page