Personlig

Trener

HAR DU DÅRLIG TID I HVERDAGEN OG ØNSKER Å TRENE SÅ EFFEKTIVT SOM MULIG?

Uansett hva slags mål og erfaring du har med treningen så kan våre dyktige trenere hjelpe deg. Vi mener kompetanse er avgjørende for dine resultater, derfor har våre trenere også en lang medisinsk utdanning. Veien til målet blir tryggere og vi tilpasser oss alle type plager du måtte ha. Du får et individuelt tilpasset treningsprogram, samtidig som de motiverer og støtter deg på veien. Vi kan også gi deg kostholdsveiledning og sørger for at du gjør øvelsene riktig og effektivt. Vi dokumenterer fremgangen du får og utfører fysiske tester om du ønsker det. De aller fleste som trener med en personlig trener oppnår resultater raskere enn om man trener alene. Enkelte dager har du lyst til å gjøre noe helt annet enn å trene. Da er det fint å ha et forpliktende møte med en personlig trener som pusher deg til å gjøre det ytterste i hver økt. Slik når du dine mål, raskt og effektivt. 

KONTAKT oSS!

Ønsker du en gratis veiledningstime? Det trenger ikke være dyrt å trene med en Personlig Trener. Du vil trene i lokalene til Akropolis i Drammen. 

For prisliste, ser her.

Rikke Klausen

Jobber som osteopat, og har mye kunnskap om trening etter å ha drevet med toppidrett i flere år. Jeg ønsker å hjelpe deg med å nå dine treningsmål.

Du kan trene med Rikke i Drammen. Merk bestillingen din med "personlig trening"

Mattias Karlsson

Mattias har vært personlig trener siden 2012. Han kan tilby trening som blir skreddersydd for deg og dine behov. Med Mattias kommer du til å trene regelmessig og nå dine mål raskere. Treningen blir morsommere og utfordrerne. Din kropp kommer til å bli sterk og smidig, slik at risikoen for å pådra seg skader og overbelastninger blir mindre.

Du kan trene med Mattias i Drammen og Mjøndalen. Merk bestillingen din med "personlig trening"

 DRAMMEN SPORTSKLINIKK 

Schwartz gt. 6 (Idrettens hus), 3043 Drammen -

Tlf: 911 95 300 – Fax 32 82 02 84

MJØNDALEN SPORTSKLINIKK

Hagatjernveien 19, 3050 Mjøndalen -

Tlf: 911 95 300 – Fax 32 82 02 84