top of page

Medisinsk

Trening

Ønsker du å komme i gang med trening etter en skade ? 

Uansett hva slags mål og erfaring du har med treningen så kan våre dyktige terapeuter hjelpe deg. Vi mener kompetanse er avgjørende for dine resultater. Veien til målet blir tryggere og vi tilpasser oss alle type plager du måtte ha. Du får et individuelt tilpasset treningsprogram, samtidig som de motiverer og støtter deg på veien. Vi kan også gi deg kostholdsveiledning og sørger for at du gjør øvelsene riktig og effektivt. Vi dokumenterer fremgangen du får og utfører fysiske tester om du ønsker det. De aller fleste som trener med en veileder eller terapeut oppnår resultater raskere enn om man trener alene. Enkelte dager har du lyst til å gjøre noe helt annet enn å trene. Da er det fint å ha et forpliktende møte med en terapeut som pusher deg til å gjøre det ytterste i hver økt. Slik når du dine mål, raskt og effektivt. 

KONTAKT oSS!

Ønsker du en gratis veiledningstime? Det trenger ikke være dyrt å trene med en Personlig Trener. Du vil trene i lokalene til Akropolis i Drammen. 

For prisliste, ser her.

Sunset Run

Mattias Karlsson

Mattias har vært personlig trener siden 2012. Han kan tilby trening som blir skreddersydd for deg og dine behov. Med Mattias kommer du til å trene regelmessig og nå dine mål raskere. Treningen blir morsommere og utfordrerne. Din kropp kommer til å bli sterk og smidig, slik at risikoen for å pådra seg skader og overbelastninger blir mindre.

Du kan trene med Mattias i Drammen og Mjøndalen. Merk bestillingen din med "personlig trening"

bottom of page