top of page

Trening

FOR LAG

Sterkere og raskere uten skader

Ønsker du at laget ditt skal øke prestasjonen og redusere antall skader? 

Vi på Sportsklinikken har spesialisert oss på fysisk trening for å øke prestasjon og redusere antall skader. Laget ditt kan trenes i deres lokaler/treningssenter eller dere kan møte opp hos oss i Drammen eller Mjøndalen. Alle utøvere som er seriøse i sin idrett utfører basistrening regelmessig hver eneste uke. 

Fokus i våre basisøkter: 

* Innarbeide gode oppvarmingsrutiner 

* Innlæring av riktig teknikk i styrkeøvelser

* Trening av funksjonell styrke, stabilitet, hurtighet og eksplosivitet for økt prestasjon samtidig som du reduserer risiko for nye skader. 

Vi tilpasser vår trening til alder, kjønn og idrett. Våre trenere har lang erfaring med fysisk trening, spesielt håndball og fotball fra øverste nivå i Norge. Vår målsetning er til enhver tid å være ledende og faglig oppdaterte på fysisk trening. Utøveren skal tilegne seg egen kunnskap i trygge og motiverende rammer, slik kan man skape langsiktige og gode resultater. Gjennom våre workshops kan utøveren lære mer om belastningsstyring, kosthold og restitusjon som er helt avgjørende for å lykkes. Ved første trening utføres testing med fokus på styrke, eksplosivitet og kondisjon. Dette gjør vi for å planlegge treningen, motivere og overvåke progresjonen. Vi gjennomfører en re-test ved endt treningsperiode.  Ukentlig dialog med trener som vil få tilsendt testresultater. Testbatteriet vil bli tilpasset din idrett. Les mer om testing her!

Workshops

Øk kunnskapen til dine utøvere. Aktuelle tema er treningsplanlegging, restitusjon og kosthold. 

Fysiske tester

Testing før og etter endt treningsperiode for å måle progresjon. Resultater blir sendt hovedtrener. 

Individuelt tilpasset

Tett oppfølging av hver enkelt spiller med individuelle programmer og mål for treningen. 

Idrettsmedisin

Mulighet for medisinsk oppfølging fra vårt medisinske team

KONTAKT oSS!

Vi kan tilby en eller flere treninger for ditt lag, i oppkjøring eller i sesong. Vi har lokaler og moderne utstyr, men vi kan også komme til dere om det er ønskelig. 
Eksempel på pris: 1 fellestrening hver uke, 4 individuelle treningsprogram hvert år, 2 fysiske tester, indivudell oppfølging, tilbakemelding til trener, ingen binding. Kun 500 kr pr spiller pr mnd. 

bottom of page