top of page

Massasje

Klassisk Massasje :

Klassisk massasje er også kalt svensk massasje og er den mest kjente massasjeformen i Vesten.  Behandlingen er konsentrert rundt muskler, hud og bindevev. Kan brukes som en fullkroppsbehandling eller mer områdespesifikt. 

               Blir ofte brukt som ett supplement til annen behandling.

 

Massasjen kan ha positiv effekt på bla.

  • Økt blodsirkulasjon

  • Økt lymfesirkulasjon

  • Kan stimulere til økt produksjon av Antistresshormonet Oxytocin.

  • Redusere smerter og spenninger i muskler og ledd.

  • Forebygge plager i muskler og ledd.

Om du ønsker en fullkroppsmassasje anbefaler vi at du setter opp en 60 min konsultasjon, da 30 minutter ikke vil være tilstrekkelig med tid for å kunne utføre en god massasjebehandling på hele kroppen. 

 

Idretts/Sportsmassasje :

Sportsmassasje eller Idrettsmassasje er en type klassisk massasje hvor man går litt dypere inn i vevet.  Den kan brukes med forskjellig hensikt enten før, under eller etter idrett/trening/aktivitet.   Kan også helt fint brukes  om man ikke driver med idrett, men ønsker en dypere, kraftigere og mer energisk massasje. 

Kan være effektiv på å løsne muskelspenninger og knuter, restituere slitne muskler etter en hard økt eller i en hard periode, forlenge kort muskulatur, øke blodsirkulasjon og lymfedrenasje og forkorte helningstiden.

 

Psst!!   Kan være en fordel å møte opp i god tid til massasjen, slik at man kan roe seg litt ned, samt ta en siste tur innom toalettet før timen. 

bottom of page